Dagens gåta.

————————————————————

Öppna nöten!

————————————————————

Rätt svar på gårdagens gåta var: DOPP I GRYTAN (Alla typer av bröd hade varit godkänt om den förste hade gissat på tex vörtbröd eller någon annan sorts bröd.)

Soffan får 1p för rätt svar.

Stilpoängen går till FridaF för motiveringen: ”Om något suger betyder det att något är dåligt. En skiva som är dålig har endast fått en etta i betyg som omdöme. Någon som delar ut betygen på olika skivor är Svenska dagbladet. De har bla gett skivan Tingeling av Grotesco en etta i betyg. Något som däremot duger har troligtvis fått en trea i betyg och det har skivan Stockholm av Chrissie Hynde. Tingeling är ju en fe i Peter Pan och har gröna kläder på sig. Stockholm är Sveriges huvudstad. En annan huvudstad är Bryssel i Belgien. Något som är grönt och innehåller ordet bryssel är brysselkål!”