Hej alla tävlande.

Som ni kanske har märkt så har jag några gånger behövt redigera för att förtydliga vad för typ av svar jag är ute efter.

Orsaken till detta är att jag vid 16-tiden varje dag sätter mig ner och försöker komma på vad jag ska ha för svar på gåtan. Sedan läser jag på för att få bra ledord och sedan knåpar jag ihop gåtorna i rimform oftast. Föregående år har jag haft gott om tid att förbereda och ombearbeta mina frågor eftersom jag då börjat redan i oktober med det arbetet.

Jag hade verkligen inte tänkt ha någon kalender i år eftersom jag inte har råd med de priser jag brukar ha. Jag är fortfarande utan jobb. TACK CORONA! Men så tänkte jag att för att hålla traditionen levande ändå göra en kalender väl vetande att det bara kommer att bli en handfull deltagare.

Det är för er som varit med länge som jag ändå har en kalender i år.

Har jag jobb nästa år så kommer jag återgå till mailsvar och de regler jag hade då samt bättre priser så klart. Hårt arbete skall premieras.

Så fortsatt lycka till nu.

Ny leaderboard ska jag försöka räkna samman tills imorgon Tisdag.

Mvh Tävlingsledningen, nämligen jag, Boa Berg.