Så var då ännu en upplaga av min julkalender till ända och det är dags att redovisa julluckan.

Men först vill jag tacka alla er som tävlat. Det är ni som ger mig motivationen att fortsätta.

——————————————————————————————————

Rätt svar på gårdagens lucka var: Körkarlen

1 poäng för rätt svar går till GamePat

1 stilpoäng till FridaF för: ”Sångaren i mängden syftar på en artist som sjunger i en kör eller ett band. En sådan person är Christer Sjögren från dansbandet Vikingarna. Christer är född den 6 april, samma dag som min lillasyster Johanna. Filmen som söks är ”Kan du vissla Johanna?” I början av filmen sjunger några barn i en kör. En utav körsångarna är Bertil, eller Berra som han också kallas, och han är en sångare i mängden när han står och sjunger.”

——————————————————————————————————-

Vinnarna redovisas inom kort.