Bara en uppesittarkväll kvar till julaftonsmorgon. Så härligt.

——————————————————————————————————–

Dagens fråga.

Nimrodarna

——————————————————————————————————–

Rätt svar på gårdagens gåta är: Kadettkamrater från 1939

1 poäng för rätt svar till Rolfk

1 stilpoäng till FridaF för: ”Opelvänner kan ju vara Cadillac, Amazon och Rolls Royce. Begynnelsebokstäverna bildar ordet CAR, som på engelska är ordet för bil. Något man kan göra med bilar är att köra rally och för att det ska gå bra bör man vara två, en som kör och en som läser kartan. Är man två som kör tillsammans är man (eller så kommer man att bli) bra vänner. Det är de två som kör rally i filmen Rallybrudar. ”

——————————————————————————————————–

3 av er slåss om segern. De 2 sista luckorna avgör beroende på vem av er som får vilket poäng.